Arifiye Belediyesi Coşkulu Bayram Geçirdi

Arifiye Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma Programına Arifiye Kaymakam Vekili Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Başkan Yardımcıları Lütfü Tansı, Deniz Taş ve Adnan Ağırman, Belediye Meclis üyeleri, çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri, mahalle muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Gökhan Azcan ve Başkan İsmail Karakullukçu gelen misafirler ile tek tek ilgilenerek bayramlaştı. Çocuklar ise, başkanın en son misafirleri oldu. Minikler de Kaymakam Gökhan Azcan ve Başkan İsmail Karakullukçu ile bayramlaştı.

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Bayramlar toplumsal ve barış ve kardeşlik duygularımızın en yoğun yaşandığı, bizi birbirimize kaynaştıran, birlik be beraberliğimizi pekiştiren ender günlerdir. Bu bayram da Arifiye Kaymakam Vekilimiz Sapanca Kaymakamı Sayın Gökhan Azcan\'la birlikte Arifiyeli hemşehrilerimizle bayramlaşarak bu mübarek günde sevinç ve mutluluğumuz paylaştık. Mutluluklarımız daim olsun, diyor selam, en kalbi muhabbet duyguları ile başta tüm Arifiyeli hemşehrilerim olmak üzere Aziz Milletimizin ve tüm İslâm Aleminin mübarek Kurban bayramını tebrik ediyorum" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]