Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi, Açılışı İddialı Yaptı

Her yıl eğitimdeki başarısını arttıran Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, yeni eğitim yılında başarılarını devam ettireceklerini belirttiler.

2009 yılı ÖSS yerleştirmede yüzde 83 gibi büyük bir başarıya imza atan okul öğrencileri yeni eğitim yılında bu başarılarının çok üstüne çıkacaklarının sözünü verdiler. 

2009-2010 eğitim öğretim yılına iddialı bir başlangıç yapan Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi’nde yeni eğitim yılı açılış programına Üniversiteyi kazanan okul mezunları da katıldı.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan okul müdürü Dr. Süleyman Kaya Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi’nin elde ettiği başarılarla ayrıcalıklı bir okul haline geldiğini belirterek, okula duyulan güven ve ilginin artmasından çok memnun olduklarını ifade etti.

Öğrenci velilerinin  de yoğun katılım gösterdiği eğitim yılı açılış programında meslek dersleri öğretmeni Bilgin Bil sembolik olarak ilk ders anlatımını gerçekleştirdi. İlk derste toplumdaki ayrımcılığın psikolojik, sosyolojik, hukuki vb. sakıncaları anlatılırken, bu konuda öğrenciler uyarıldı.

Yeni eğitim yılının tüm öğrencilere, velilere ve öğretmenlere hayırlı olması dileğinde bulunan okul müdürü Dr. Süleyman Kaya açılış programına katılan 2009 yılı mezunlarına birer karanfil takdim ederek üniversite hayatlarında başarı diledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]