Anne ve iki kızı feci kazada hayatını kaybetti

Akyazı ilçesinde ters yöne girdiği ileri sürülen traktörle çarpışan otomobilde bulunan aileden anne ve iki kızı hayatını kaybetti, baba ve oğlu ise yaralandı.

Kaza, D-140 karayolunun Dokurcun kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Karapürçek ilçesi Çeşmebaşı Mahallesi\'nden Bolu\'nun Mudurnu ilçesi Avdurlar köyüne giden Y. ailesini taşıyan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 54 KR 809 plakalı otomobil, iddiaya göre ters yönden gelen A.O.Y. idaresindeki traktörle çarpıştı. Traktör, çarpışmanın etkisiyle ters döndü. Kazada otomobilde bulunan anne Dilber Y. ile kızı Melek Y. olay yerinde öldü. Baba Raşit ile oğlu Muhammet ve kızı Dilek Y. yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi\'ne kaldırıldı. Yaralılardan Dilek Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Traktör sürücüsünün kaza sonrası kaçtığı öne sürüldü. Ölen anne ve kızının cansız bedeni, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaçtığı ileri sürülen traktör sürücüsünün yakalanması için jandarma çalışmasını sürdürüyor.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Sakarya'da trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve iki kızı toprağa verildi.

Akyazı ilçesi Dokurcun yolunda traktör ve otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada anne Dilber Y. ve kızı Melek Y. olay yerinde, diğer kızı Dilek ise 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetmişti.

Anne ve kızlarının cenazeleri, helallik için önce Karapürçek'in Tekepınar (Çeşmebaşı) Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Cenazeler, daha sonra Merkez Camii'nde öğle namazından sonra düzenlenen cenaze töreninin ardından aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazayı hafif yaralı şekilde atlatan Mustafa Y., annesi ve iki kız kardeşinin cenazesinde ayakta zor durabildi. Cenaze törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım da katıldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]