Anket için son gün Çarşamba

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilata alınan Kent Park içerisindeki kütüphaneye ismini verecek anket çalışması 24 Eylül Çarşamba günü sona erecek.

Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Daha önce Büyükşehir’e devri gerçekleştirilen kütüphane ile ilgili yenileme çalışmaları başlatılmış, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu sosyal medya hesabı üzerinden kütüphaneye verilecek isim ile ilgili anket çalışmasının yapılacağını duyurmuştu. Vatandaşlar tarafından sunulan isim önerileri değerlendirildi ve yeni bir anket çalışması oluşturuldu. Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası www.sakarya.bel.tr üzerinden erişimin sağlandığı anket çalışması 24 Eylül Çarşamba günü, saat 17.00’da sona erecek.

Vatandaşların belirlediği Selahaddin Şimşek, Faik Baysal, Sezai Karakoç, Necip Fazıl Kısakürek, Sait Faik Abasıyanık, Nehir, Sakarya Gençlik, Ada Halk ve alternatif tercihlerin de oluşturulabildiği anket çalışmasının sonuçları ise 25 Eylül Perşembe günü kamuoyu ile paylaşılacak. Kurumsal internet sayfasında devam eden ankete tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyoruz” denildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]