Ankara Caddesi'nde kanlı baskın!

Adapazarı Ankara Caddesi'ndeki bir restoranda silahlı saldırıya uğrayan iş yeri sahibi öldü. Bir çalışan ile bir müşteri yaralandı.

Ankara Caddesi'nde bulunan alkollü restoranda meydana gelen silahlı saldırı olayında, tabancayla vurulan restoran sahibi Mahmut Aşli ile çalışan Fuat T. ve müşteri N.K. yaralandı. Saldırgan olay sonrası kaçtı. 

Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Kalbi duran restoran sahibi kalp masajı uygulanarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. 

Diğer iki yaralı ise Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırının ardından olay yeri inceleme ekibi, restoranda delil topladı.

Polis saldırıyı D.B. isimli zanlının gerçekleştirdiğini tespit etti. Restoran sahibi ile aralarında daha önce tartışma yaşandığı öne sürülen saldırgan şehir genelinde aranıyor.

Olayla ilgili bir görgü tanığı, saldırganın içeri girip konuşmadan restoran sahibine ateş ettiğini, silahı almaya çalışan garsonun da yaralandığını ileri sürdü.

Öte yandan olayı haber alarak hastaneye gelen restoran sahibinin yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Adapazarı Ankara Caddesi'ndeki restoranında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden iş yeri sahibinin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Ankara Caddesi'nde bulunan alkollü restoranda bu akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı olayında tabancayla vurularak hayatını kaybeden restoran sahibi Mahmut Aşli'nin cenazesi cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ankara Caddesi'ndeki alkollü restorana akşam saatlerinden gelen bir kişi, tabancayla restoran sahibi Mahmut Aşli ile iş yeri çalışanı Fuat T ve müşteri M.K'yı yaralamıştı. 

Kalp masajı uygulanarak hastaneye getirilen Aşli'yi hayata döndürmek için doktorlar seferber olmuş. Dakikalarca kalp masajı uygulanan Aşli hayata döndürülememişti.

Polis olayın faili olarak D.B. isimli şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatmıştı. 
Adapazarı Ankara Caddesi'ndeki bir alkollü restoranda dün akşam iş yeri sahibini öldürdüğü, iki kişiyi de yaraladığı öne sürülen katil zanlısı yakalandı.

Ankara Caddesi'nde bulunan alkollü restoranda dün akşam restoran sahibi Mahmut Aşli'yi tabancayla vurarak öldüren, çalışan Fuat T. ve müşteri M.K.'yı da yaralayıp kaçan katil zanlısı D.B., yakalandı.

Cinayetin ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısını Karaağaç Caddesi'nde bir araçtan indiği sırada yakaladı. 

Gözaltına alınan D.B'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor. Katil zanlısı için ek gözaltı süresi alındığı öğrenildi. 

Katil zanlısının restoran sahibi Mahmut Aşli ile cinayet öncesinde tartışma yaşadıkları ve tartışma sonrası şüphelinin iş yerini basarak saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülüyor.

Cenaze yarın

Öte yandan saldırıda hayatını kaybeden Mahmut Aşli'nin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Adapazarı'na getirilecek. Aşli'nin yarın toprağa verileceği öğrenildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]