Anavatan Partisi, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Anavatan Partisi Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Adapazarı Belediye Başkan Adayı Hasan ÇELEBİ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Av. Fahri ŞEN sivil toplum kuruluşlarını ziyarete devam etmektedir.

Haber İş Sendikası, Şeker İş Sendikası, Şoförler Odası, Sakarya Müftülüğü, Ziraat Odası, Eğitim Sen, Muharip Gaziler Derneği, Engelliler Federasyonu, Büyükşehir Muhtarlar Derneği, Bakkallar Odası ve T. Muhtarlar Derneği Sakarya Şubesi’ni ziyaret eden ŞEN ve ÇELEBİ Sakarya için planladıklar projeler hakkında bilgi aktardılar.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ŞEN Sakarya için hazırladığı “BEŞİBİRYERDE” projesini anlattı. Bu proje kapsamında Atatürk Stadı’nın şehir dışına çıkartılarak Marka olmaya aday bir şehire yakışacak 100 bin kişi kapasiteli otoparkı, alışveriş merkezleri olan, hertürlü amatör ve profesyonel sporların yapılabileceği uluslararası standartlarda bir komplexi planladıklarını anlattı.

Adapazarı Belediye Başkan Adayı ÇELEBİ ise İşsizlikle mücadele projesi olan KÖLİK (Küçük Ölçekli İş Kazandırma) projesini anlatarak detaylı bilgiler verdi. Ayrıca TAMİS (Tarihi Mirasımızı Koruyalım) projesi hakkında bilgiler aktardı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]