Anavatan Büyükşehir Adayı Şen İlçeleri Geziyor

Anavatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fahri Şen Seçim turlarına ilçelerde devam ediyor. Ferizli haklı ile kucaklaşan Şen, yanında Ferizli Belediye Başkan Adayı Ali Genç, Ferizli İl Genel Meclisi Üye Adayları, Ferizli Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.
 
Ferizli’nin Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olduğundan bugüne kadar hak ettiği ölçüde hizmet alamadığını bildiren Şen Anavatan iktidarı döneminde ilçe olan Ferizli’nin yine Anavatan döneminde hak ettiği modern görünüme kavuşacağını, alt ve üst yapıdaki bütün sorunlarının bitirileceğini beyan etti.
 
Pazaryeri ve ilçe esnafları ile yapılan ikili görüşmelerde durma noktasına gelen ekonominin en çok kendilerini etkilediğini ve günlük yaşamını sürdürebilme imkanı veren kazançlarada erişemediklerini söylediler.
 
Ticari borçları dışında gerek kendileri, gerekse aile içi giderleri karşılamak için borçlandıklarını bu süreç devam ettiği taktirde icracıların tüm malvarlıklarını ellerinden alabileceklerini söylediler.
Oto ve beyazeşyadaki ÖTV’nin kaldırılması yüksek gelir düzey sahiplerine daha doğrusu zengine dahaçok kazanma imkanı verdiğini ama pırlantadan vergi alınmayıp temel besin maddesi olan EKMEK ten vergi alınmaya devam ettiğini söyleyen başkan adayı Şen Anavatan Partisi topluma hizmet ilkesi ile tüm bu sorunların giderilmesi için projeler hazırladıklarını söyledi.
 
Şu an Türkiye’nin Anavatan Partisi’ne ihtiyacı olduğunu gelecek korkusu gözlereinden okunan vatandaşlara bakarak özgür ve mutlu Türkiye için göreve talip olduğunu dile getirdiğinde korkulu gözlerin yerine umut dolu bakışların olduğunu beyan etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]