ANAP Genel Başkanı Salih Uzun, BBP'yi Yalnız Bırakmadı

Seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'ya gelen Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazının bulunduğu haberini alınca Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Teşkilatı'na giderek taziyede bulundu.

Seçim gezisi için Sakarya'ya gelen Salih Uzun, beraberinde partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fahri Şen, belediye başkan adayları ile birlikte BBP Sakarya İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Uzun, eski BBP MYK Üyesi Reşat Usturbelli, eski Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Deva Niğdelioğlu, Arifiye İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Haluk Uğur Dağıstanlı ve eski MYK Üyesi Burhan Aygün'e başsağlığı dileklerini iletti. Uzun, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Türk siyasetinin yetiştirdiği ender siyasetçilerinden biri olduğunu, kendisi ile bir dönem çalıştığını söyledi.

Bir hayli üzgün olduğu gözlenen Uzun, "Türk dünyasının ve Türk devletinin başı sağolsun. O örnek bir insandı. Ben onun öldüğüne inanmıyorum. Resmi bir açıklama yapılıncaya kadar da inanmıyorum'' dedi.

Öte yandan Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafları ile donatılan teşkilatta bir de taziye defteri açıldı. Salih Uzun taziye defterini imzaladıktan sonra buradan ayrıldı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]