ANAP Genel Başkan Adayı Murat Akdeniz, Sakarya'da

Anavatan Partisi Genel Başkan Adayı Murat Akdeniz, sadece Özal'ın misyonuna değil, partinin tüm geçmişine sahip çıkacaklarını söyledi.

Anavatan Partisi Genel Başkan Adayı Murat Akdeniz, Sakarya İl ve İlçe teşkilatları ile Grand Otel'de bir araya geldi. Akdeniz, partinin bir dönemine sahip çıkıp diğer dönemlerine mesafeli olmayacağını belirterek, "Özal, Akbulut, Yılmaz, Özdemir, Nas ve Mumcu dönemleri bir bütündür ve kendimizi tüm dönemlerin devamı kabul edeceğiz. Anavatan'ın dibe vurması bir sürecin sonucudur, bir olayın değil. Biz Anavatan'a bir daha seçime giremediği bir dönem yaşatmayacağız. İlk hedefimiz, mart ayındaki yerel seçimler olacak. Biz yönetime geldiğimiz zaman yepyeni bir Anavatan olacak, parti eski günlerine yeniden dönecek" dedi.
Anavatan'ı ayakta tutabilecek bir yönetime kavuşturmak istediklerini ifade eden Akdeniz, "Milletle bağlantısını koparan ve iyi idare edilemeyen parti zor günler yaşadı. Uzun süre toplumun geniş kesimlerinin gönlünde yer tutan Anavatan Partisi, zamanla milletle arasına mesafe koydu. Nasıl bu hale geldiğimizi bulacağız. Kongre bize bu fırsatı verecek. Bundan sonra politikamız hiç kimseyi reddetmemek olacak. Korku siyaseti yapmayacağız. Yüzümüzü yeniden millete döneceğiz, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Anavatan Partisi milletin gönlünde, hafızasında yeri olan bir büyük partidir. Sizlere bir daha seçime girmeme durumunu yaşatmayacağım" diye konuştu.
Akdeniz, sözlerine şöyle devam etti: "Bu dönem teşkilatların dönemi olacak, sizler ne isterseniz onu yapacağım, partinin zor döneminde asıl emekçileri olan teşkilatların hakkını kimseye yedirtmeyeceğim. Ben de il başkanlığından gelen bir kardeşinizim, buralarda emek vermenin güçlüklerini bilen biriyim, sizlerin yüzünü yerde bırakacak hiçbir sürecin içinde beni göremeyeceksiniz. Anavatan Partisi'nin bayrağını yeniden göklere çıkaracağımız bu yürüyüşte sizlere, 'Arkamda durun' demiyorum. Gelin kol kola verelim ve omuz omuza yeniden Anavatan'ın büyük iktidar yürüyüşünü başlatalım."
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]