Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerine Seminer

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Remzi Altunışık, Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine 'Endüstri Mühendisliği' ve 'İşletme' bölümleri ile ilgili seminer verdi.

Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi Konferans Salonu'nda 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile Meslekî Eğitim Semineri'nde buluşan Prof. Dr. Altunışık, öğrencilere 'Endüstri Mühendisliği' ve 'İşletme' bölümleri hakkında bilgi verip, tecrübelerini paylaştı.

Yüksek lisans ve doktora çalışmalarını ABD ve İngiltere'de yapan Altunışık, öğrencilere kendi yaşamından örnekler vererek hiçbir başarının tesadüfî olmadığını, ancak çok çalışarak başarılı olunabileceğini söyledi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi sonunda soruları cevaplandıran Altunışık, Sakarya Üniversitesi'nin Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri olduğunu ve üniversiteyi tercih edenlerin asla pişman olmayacağını belirtti. Seminerin sonunda, Altunışık'a çiçek takdim eden Okul Müdürü Başöğretmen Dr. Süleyman Kaya, okul başarısını artırmak ve öğrencilerin üniversite tercihinde, bilinç düzeylerini artırmak için bu tür programlara devam edeceklerini ifade etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]