Ameliyattan sonra zayıflamıştı, tekrar kilo alıyor

Sakarya’da 230 kilo iken ameliyat olan ve 2 ayda 70 kilo birden veren 40 yaşındaki Leyla Acar, yeniden kilo almaya başladı. Ayağa kalkmakta güçlük çeken kızlarının hızla kilo alması ise aileyi korkutuyor.

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde yaşayan Acar ailesi, kızlarının obezite hastalığı yüzünden kendi hastalıklarını unuttu. Tek geçim kaynağı, aile reisi Kemal Acar’ın aldığı yaşlılık maaşı olan Acar ailesi, kızlarının tedavisi için yetkililerden yardım bekliyor.

20 yıldır obezite hastası olan ve 2 yıl önce geçirdiği ameliyat sonrası 2 ay içinde 70 kilo birden veren 40 yaşındaki Leyla Acar, verdiği kiloları hızla almaya başladı. Kızlarının hızla kilo almasından endişe duyduklarını ifade eden 71 yaşındaki Kemal Acar, “Kilo alması bizleri korkutuyor. Durumumuz da iyi değil, yardım ederlerse hastamı yeniden hastaneye götürüp baktırmak istiyorum” dedi.

“DAHA FAZLA BU HALDE KALMAK İSTEMİYORUM”

İçinde bulunduğu durumu gözyaşlarıyla anlatan Leyla Acar ise, “Çıkıp gezmek istiyorum. Tek başıma çıkıp evden açılamıyorum. Ben bir şey de yemiyorum doğru dürüst ama niye böyle oluyorum anlamıyorum. Daha fazla bu halde kalmak istemiyorum, kurtulmak istiyorum” diye konuştu.

İHA

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]