Amcasına evlatlık verilen genç babasını öldürdü

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde küçük yaşta amcasına evlatlık olarak verilen ve psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen 24 yaşındaki Erol İ. öz babası 55 yaşındaki Emir İ.'yi bıçaklayarak öldürdü.

Olay Hendek  İlçesinin Başpınar Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre Emir İ.  ağabeyi Emin İ. ile arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştı. Tartışmaya tanık olan, Emin İ.'nin evlatlık olarak alıp büyüttüğü yeğeni Erol İ. de kavgaya karıştı. Kavga sırasında Erol İ., öz babası Emir İ.'yi göğsünden bıçakladı.

Kanlar içerisinde hastaneye kaldırılan Emir İ. yaşamını yitirirken, Erol İ. gözaltına alındı.  Baba katili olan gencin 3 ay önce Güneydoğu'da askerlik yaparken tezkere aldığı ve psikilojik sorunları olduğu belirtildi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 24 yıl önce kardeşine evlatlık olarak verdiği oğlu tarafından bıçaklanarak öldürülen Emir İ'nin (56) cenazesi, defnedildi. 

Başpınar Mahallesi'ndeki evine getirilen Emir İ'nin cenazesi, helallik alınmasının ardından Hendek Büyük Camisi'ne götürüldü.

Emir İ'nin cenazesi, burada ikindi vakti kılınan namazın ardından Hendek Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]