Amatör futbolcular isyan etti

Sakarya 1. Amatör Küme maçlarında kullanan birçok sahanın tuvalet ve duş kapılarının olmaması futbolcuları isyan ettirdi.

Alifuatpaşa sahası, Erdoğdu Sahası, Taşburun sahası, Altındere sahası gibi birçok sahanın tuvalet ve duşlarının kapısı olmadığını ve söyleyen Alaağaçsporlu Futbolcu Adem Altun, “Yıllardır futbol camiasının içersindeyim. Bu rezalet yıllardır bitmedi. Ne zaman bitecek çok merak ediyoruz. Birçok stadın soyunma odalarında duşlar çalışmıyor, sular akmıyor. Bazı statlarda tuvaletlerin kapısı yok. Duşların kapıları yok. Buradan yetkililere sesleniyorum; işi yapan insanları bu mevkilere getirsinler, atasınlar. Spor sağlıktır diyoruz ama sağlıklı bir ortamımız yok. Futbolcularımızın ne kadar sağlıklı ortamlarda giyinip soyunduğunu görüyorsunuz. Buralar için ödenek çıktığını söyleniyor ama şuana kadar gelen bir şey yok. Söylenenler bu yönde. Bazı futbolcu arkadaşlarımız maç sonrası duşlarını almadan evlerine gidiyorlar. Duş almadan terli terli sokaklara çıkıyoruz hastalanmamız an meselesi. Alifuatpaşa sahası, Erdoğdu Sahası, Taşburun sahası, Altındere sahası ve diğer sahaların yapılmasını rica ediyoruz. Biran önce bunlara bir çare bulunmasını istiyoruz“ dedi.

Diğer futbolcular da “Tuvalet ve duşların kapısı olmayan sahalarda rezillik çekiyoruz. Yetkililer bu duruma biran önce çare bulsunlar” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]