"Amacımız: Sakaryalılık Bilincinin Tüm Kentte Oluşması"

Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Eyüp Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Yerel Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek başkanlığına seçilen Cüneyt Demir ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Eyüp Yıldırım, SYKD’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek “Sakarya Yerel Kültür Derneği bu şehrin bir simgesidir. En fazla üyeye sahip olmaları da bunun bir göstergesidir. Yerel Kültür Derneği’nin Sakaryalılık bilincinin oluşturulması için yapacağı çalışmalara her zaman destek olacağız.” dedi.

Saadet Partisi yöneticilerinin ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu ifade eden SYKD Başkanı Cüneyt Demir, siyaset üstü bir dernek olduklarını vurgulayarak “Amacımız Sakaryalılık bilincinin tüm kentte oluşmasıdır. Bu anlamda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bizler tüm siyasi partilere aynı uzaklıkta ve yakınlıktayız. Sakarya şehri için doğru bulduğumuz her projeye siyasi parti ayrımı gözetmeksizin sahip çıkacağımızın tüm kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz. Kuruluşundan bu yana yaptığı çalışmalarla herkes tarafından takdir gören derneğimiz artan üye sayısıyla sürekli büyümektedir. Sakarya’nın en büyük kültür derneği olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Tüm enerjimizi ve gücümüzü Sakarya’nın gelişmesi için kullanacağız.” dedi.

SYKD Başkanı Cüneyt Demir göreve seçilen yeni yönetimle birlikte başlattıkları köy gezilerine devam ettiklerini belirterek, kısa sürede tüm Sakarya’yı karış karış dolaşarak derneklerinin amacını ve çalışmalarını anlatacaklarını söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]