Altyapı Tesisleri açılışa hazırlanıyor

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, “İki sentetik saha, tribün ve konaklama binasının bulunduğu altyapı tesislerinin açılışını çevre düzenleme çalışmalarının ardından gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri yapım çalışmalarında sona gelindi. Yaklaşık 20 dönüm alan üzerinde inşa edilen tesislerin kısa süre içerisinde açılışının yapılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Şehrimize tam donanımlı, modern bir altyapı tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İki sentetik saha, tribün ve konaklama binasının bulunduğu altyapı tesislerinin açılışını çevre düzenleme çalışmalarının ardından gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Konaklama ve tribün binası

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sporcularımızın gelişimine olumlu katkılar sağlayacak tesislerimizde iki sentetik saha bulunuyor. Konaklama ve tribün binası yapım çalışmalarımız tamamlandı, gerekli düzenlemeler yapılıyor. Konaklama binası içerisinde sporcu odaları, masaj ve seminer salonları ile yemekhane bulunuyor. 850 kişilik tribün binamızda da soyunma ve hakem odaları ile dinlenme alanları yer alıyor” dedi.

Çalışmalar tamamlanıyor

Tesislere, yetiştirdiği yeteneklerle Türk futboluna önemli katkılar sağlamış Ekrem Karaberber’in adının verildiğini de belirten Toçoğlu, “Tesislerimizin ismi için anket çalışması başlatmıştık. Hemşerilerimizin de isteğiyle altyapı tesislerimize Ekrem Karaberber hocamızın adını verdik. Hamdolsun çalışmalarımızda artık sona geldik. Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Şehrimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]