Altuğ: Kulübün Her Zaman Neferiymiş Gibi Çalışacağız

Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yılmaz, üyesi bulunduğu SATSO'nun seçimle iş başına gelen yeni yönetiminin ve yeni meclisinin oda üyelerine, Sakarya'ya ve ülkeye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, hep birlikte çok önemli çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirtti.
Sakarya'nın Markalaşması için Sakaryaspor Önemli

Yılmaz, konuşmasında ayrıca Sakaryaspor'un SATSO gibi güçlü bir kurumun desteğine ihtiyaç duyduğunu, bunun sadece maddi anlamda algılanmaması gerektiğini, Sakarya'nın markalaşmasında önemli rolü olan Sakaryaspor'un 25 yıldan bu yana milli takıma futbolcu yetiştiren şehrin sahip olduğu önemli bir değer olarak görülmesi gerektiğinin de altını çizdi.
Her Türlü İşbirliğine de Hazırız

SATSO Başkanı A. Akgün Altuğ da, Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SATSO olarak her zaman yanlarında olduklarını, kulübün geleceği için her türlü işbirliğine de hazır olduklarını dile getirdi.

Altuğ, Sakaryaspor'un ilimiz için önemli bir marka değeri taşıdığını belirterek, bu kulübün hak ettiği yerlere geleceğine inandıklarını ve bu inanç doğrultusunda da kulübün her zaman bir neferiymiş gibi çalışacaklarını ve yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirtti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]