Altındere'de madde bağımlılığıyla mücadele başladı

Akyazı ilçesine bağlı Altındere Beldesi sakinleri alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadeleye başladı.

Madde alım oranlarının artması ve maddeye başlama yaşının giderek düşmesinden dolayı Altındere sakinleri uyuşturucuyla mücadele etme kararı aldılar.

Altındere sakinlerinden Emekli Emniyet mensubu Abdullah Hikmet Kurt’un organize ettiği uyuşturucu maddelerle mücadele ve başlamadan kullanılması önlemek amacıyla tertip edilen toplantıların 4’üncüsü yapıldı.

Gençleri madde bağımlılığından ve başlamadan kurtarmak için “Geleceğimizi ve Ahlaki Değerlerimizi Koruyalım” düşüncesiyle yola çıktıklarını ifade eden Abdullah Hikmet Kurt, “Gençlerimize ve ailelerine bu zararlı maddelerin anlatmaya çalışıyoruz. Benim çocuğum kullanmaz düşüncesi yerine iyi bir gözlemci olmamız gerekiyor. Çocuklarımızda geceleri çok sık dışarı çıkma, bar ve disko gibi eğlence yerlerine çok sık gitmeye başlaması, Ani kilo kayıpları ve iştah sorunlarının olması, Uyku düzeninin bozulması gibi durumlarda ailelerimiz tedbirli davranması gerekiyor. Gençlerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz“ dedi.

Altındere belediye sakinleri uyuşturucu madde kullanımını özendirecek ve satmak isteyenlerle mücadeleleri sürdüreceklerini belirttiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]