Altınçocuk, dede ve nineleriyle farklı bir gün geçirdi

Sakarya Özel Neva Altınçocuk Anaokulu öğrencileri, geleneksel olarak düzenlenen \'Dedeler ve Nineler Günü\'nü coşku ile kutladı.

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu Müdürü Sevim Özdin, büyüklerine duydukları saygıyı ve sevgiyi pekiştirmek, birlikte zaman geçirebilmek, okullarını, arkadaşlarını dedeleri ve nineleri ile tanıştırıp keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenledikleri etkinliğe dedeler ve ninelerin yoğun katılımlarıyla çok mutlu olduklarını söyledi.

Etkinlikte, çocuklar yaşamlarında büyük önem taşıyan dede ve ninelerinin ellerini öperek karşıladı. Öğrencilerin kendi ağzından yazılan mektuplar okunurken duygu dolu anlar yaşandı. Dedeler ve nineleri için özel hazırlanan şarkılar, şiirler ve birbirinden güzel sunumlar programa coşku kattı.

Dede ve nineler, duygularını mutlulukla ifade ederlerken hatırlanmaktan, onlara özgü bir program hazırlanmasından çok memnun olduklarını söyledi. Küçükken oynadıkları oyunları ve çocukları ile ilgili anılarını anlattılar.

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu Sınıf Öğretmeni Perihan Eral Pur, "Küçük yaşta değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek, büyüklerine hak ettikleri saygıyı göstermek amacıyla düzenlediğimiz bu güzel güne değer katan tüm büyüklerimize sonsuz teşekkür ederim.” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]