Alternatif Yaşam Derneği, Tıp Bayramı'nı kutladı

Alternatif Yaşam Derneği Sakarya’daki birçok bayan doktor ve aile hekimlerini bir araya getirerek doktorlarımızın Tıp Bayramı\'nı kutladı.

İl Sağlık Müdürü Dr.Murat Alemdar, Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Ünal Küçükyılmaz , Kamu Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr.Zeynep Gökçen Battal, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr.Rana Beşler, Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Şubesi Şube Müdürü Zeynep Zengin, Toplum Sağlığı Hizmetleri Şubesi Şube Müdürü Dr. Sevil Yıldız Güçlü ve Serdivan İlçe Müdürü Dr.Sevda Gürsel’in de katıldığı Tıp Bayramı; Arya Hotel\'de fasıl dinletisi eşliğinde nezih bir akşam yemeği ile doktorlarla keyifli bir akşam geçirildi.

Yemeğin ardından doktorlar için hazırlanmış olan pasta İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar, KHB Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz, Serdivan İlçe Şube Müdürü Sevda Gürsel ve Şube Müdürleri Dr.Zeynep Gökçen Battal, Dr.Rana Beşler, Zeynep Zengin, Dr. Sevil Yıldız Güçlü eşliğinde kesildi.

Pasta kesiminin ardından Murat  Alemdar yaptığı konuşmasında derneğin düzenlemiş olduğu programa atıfta bulunarak tüm doktorların Tıp Bayramı\'nı kutladı. Alemdar’ın Alternatif Yaşam Derneği\'ne hediye ettiği çiçeği doktorlar adına derneğin Mdr.Yardımcısı Yasemin Beşkardeşler aldı.

Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreteri Küçükyılmaz’da yaptığı konuşmasında evinde ve çalışma hayatında özveriyle mesai harcayan bayan doktorların Tıp Bayramı\'nı kutlayarak Alternatif Yaşam\'a bu günü unutmadıkları için teşekkürlerini dile getirdi.

Alternatif Yaşam Derneği Başkanı Nurdan Avcı, "Bu değerli günde bizi kırmayıp gelen sağlık yöneticilerine ve doktorlara teşekkür ediyor, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarının insan yaşamına saygıyı ifade eden Tıp Bayramı\'nı kutluyorum" dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]