Alt geçit suyla doldu, karayolunda ulaşım durdu

Pamukova İlçesi\'nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle, D-650 karayolu üzerinde bulunan alt geçidi su basınca trafik durdu. Karayolunda kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

Marmara\'nın doğusunda sabah saatlerinden bu yana etkili olan sağanak yağmur, ulaşımı olumsuz etkiledi. Marmara ile İç Anadolu\'nun bağlantısının sağlandığı uluslararası D-650 karayolunun Pamukova kesimindeki araçların geçtiği alt geçit suyla doldu. Araçlar alt geçitte ilerleyemeyince karayolunda her iki istikamette kilometrelerce uzunluğunda kuyruk oluştu.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ve Pamukova Belediyesi Zabıta ekipleri daha sonra trafiği şehir içine giren yan yoldan vermeye başladı. Alt geçitte biriken suyun tahliye edilmesi için Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışma yaptı.

Alt geçitte oluşan su birikintisini fark edemeyen bir özel otomobil kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan belediyeye ait durağa çarparak durabildi. Kazada can kaybı yaşanmazken, özel otomobil de hasar oluştu, belediye bekleme durağı ise çarpmanın etkisi ile yerinden sökülerek devrildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]