Alperenler'den üniversitedeki olaylara tepki

Sakarya Alperen Ocakları, Gezi Parkı olaylarının üniversitelere sıçramasına tepki göstererek Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü, Kampüs Kafeterya önünde bir basın açıklaması yaptı.

Sakarya Üniversitesi’nde yapılan basın açıklamasını, Sakarya Alperen Ocakları Üniversite Başkanı Burak Can Topçuoğlu okudu. Topçuoğlu, ülkemizin gündemini uzunca bir süre meşgul eden Gezi Parkı olaylarının şimdi de üniversitelerdeki yansımalarına şahitlik ettiklerini belirterek "Gerçekte kedi ıslığı çapındaki bu ses, yanlı medyanın yardımıyla milletimize aslan kükreyişi olarak lanse edilmekte ve kendi gençliği adına milletimizi büyük bir ümitsizliğe sevk etmektedir” dedi.

Üniversitelerin, ODTÜ’den ve oradaki öğrenci kılıklı hainlerden ibaret olmadığını anlatan Topçuoğlu, şunları söyledi: “Tarihin her dönemine damgasını vurmuş, çağ açıp, çağ kapatmış, en kilitli kapıları dahi gönül anahtarıyla açmış, bastığı her toprak parçasını İslam nuruyla kuşatmış, şanlı ecdadın, Osman Gazi’lerin, Fatih’lerin, Yavuz’ların, Abdülhamid Han’ların emanetçileri, bizler de buradayız. Sapkınlığın, hayasızlığın, yağmacılığın, düzenbazlığın ve her türlü fitne fesadın ihtisasını yaptığınız bu dünyadan göçüp gittiğinizde, bu mübarek vatanın her karışını kanlarıyla sulayıp bayraklaştıran şehitlerimizin yüzlerine nasıl bakacaksınız?"

Topçuoğlu, bir ağaç dahi kesilmesin diye, polisle çatışacak, bozgunculuk çıkaracak ve bunca zarar ziyana sebep olacak kadar, sözde merhamet sahibi olanlara seslendiğini belirterek şöyle konuştu: "Doğu Türkistan’da, Mısır’da, Suriye’de, Filistin’de ve daha nice İslam beldesinde insanlar kadın, çoluk, çocuk demeden, türlü işkencelerle katledilip tarihin en büyük insanlık suçlarından birisi inşa edilirken neden susuyorsunuz? Burada çıkarılacak en makul sonuçla, sizin merhametiniz yalnızca kendi türünüze, yani odunlara ve odunluğadır.

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"

Çıkartmaya çalıştığınız veya çalışacağınız her türlü bozgunculuğun karşısında, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır buyruğuyla, bizleri bulacaksınız. Tıpkı kahpe düzenin bizden söküp aldığı şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu gibi, onun evlatları olarak imanlı, ihlaslı, dürüst ve dimdik bir hayat üzere hepimiz, gerektiğinde şehadete talip olacağız. Dışarıda yapılan saldırılarla yenilemeyen, bitti denildiği yerde devleşen yüce Türk milletinin, kendi bünyesindeki parazitler vasıtasıyla ayrıştırılmasına, parçalanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu vesileyle Müslüman Türk gençliğini demokratik haklarını sonuna kadar kullanmaya davet ediyoruz. Susmayın. Çünkü tarih susanları asla affetmez.”
Basın açıklamasının ardından yemin eden Alperen Ocakları üyeleri daha sonra olaysız dağıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]