Alman Kurt Köpeği, Sahibinin Parmağını Kopardı

Sakarya'da sezeryanla doğum yaptırılan Alman kurt köpeği, anestezi sırasında sahibinin elini ısırarak parmağını kopardı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'de yaşayan T.R.(39), doğum sancısı tutan Alman kurt köpeğini Sakarya'daki bir veteriner kliniğine getirdi. Ameliyat öncesi iğne yapılarak anestezi uygulanan köpek, veteriner hekimin sağ elini ısırdı. Veterinerin elini kurtarmak isteyen T.R. de köpeğinin saldırısına uğradı. Alman kurdu, kendisini durdurmaya çalışan sahibinin sağ elini ısırarak orta parmağını kopardı. Parmağı kopan T.R. ile elinden yaralanan veteriner hekim Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. T.R. burada yapılan ilk müdahalenin ardından kopan parmağıyla birlikte Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Parmağın köpek ısırığı sonucu koptuğu için dikilemediği öğrenildi.

Öte yandan, sahibinin parmağını koparan ve veteriner hekimi de elinden ısırarak yaralayan Alman kurdu, başka bir veteriner hekim tarafından sezeryanla bir yavru dünyaya getirdi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]