Alkollü Sürücü Polisten Kaçamadı

Adapazarı'nda uygulama yapan polislerden kaçan sürücü, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. Sürücünün 91 promil alkollü olduğu için kaçtığı ortaya çıktı.

Sakarya çevre yolu Süleymanbey Köyü kavşağında uygulama yapan polisleri gören Ö. D. idaresindeki 54 EV 958 plakalı otomobil, 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polisleri kısa bir süre peşinden koşturan sürücü sonunda yakalandı. Polis tarafından uygulama noktasına getirilen Ö. D. ve araçta bulunan çoğu çocuk 9 kişi araçtan indirildi. Polislere kaçmadığını ve kendilerini fark etmediğini söyleyen sürücü Ö. D., sara hastalığının olduğunu söyledi. Şahsın rahatsızlanması üzerine polis, ambulanstan yardım istedi. Ambulans yola çıkarken, Ö. D. nöbetinin geçtiğini söyleyerek, ambulansa gerek olmadığını söyledi. Bir süre sakinleştikten sonra polis sürücüyü alkol testine tabi tuttu. Polis tarafından uzatılan alkol üfleme cihazına güçlükle üfleyen Ö. D. 91 promil alkollü çıktı. Çocuklarına sarılan ve duygu sömürüsü yapan Ö. D. aracının polis tarafından bağlandığını öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Araç bir çekiciye yüklenerek emniyet otoparkına götürülürken, alkollü olarak yola çıkan sürücü Ö. D. ile ailesi evlerine yaya olarak döndü.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]