Alkollü genç dehşet saçtı!

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Karaağaç Bulvarı üzerinde bulunan bir iş hanının en üst katında meydana gelen olayda beraber alkol aldıkları öğrenilen iki genç arasında çıkan tartışma sonucu 19 yaşındaki Sedat Ö. hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Karaağaç Bulvarı üzerinde bulunan Abdül Gaffar İşhanının çatı katındaki boş bir büroyu mesken tutan iki genç arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine geçlerden Mesut C. (23), üzerindeki bıçağı çekerek arkadaşı Sedat Ö.’yü (19) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Sedat Ö. aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybederken, Mesut C. isimli genç ise kapıyı kilitleyip karakola gitti. Burada "Arkadaşımı öldürdüm" diyen Mesut C. polise teslim oldu.

Olay yerine giden polis ekipleri işhanının çatı katındaki büroyu çilingirle açınca Sedat Ö.’nün kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Yapılan inceleme sonucu Sedat Ö.\'nün yüzünden bir ve karnından üç bıçak darbesi aldığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Sedat Ö.’nün cesedi ise olay yerinde Savcının yaptığı ön otopsinin ardından, İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]