Alkol şişede durduğu gibi durmadı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Evden çıktı, bir daha geri dönmedi


19.06.2014 günü saat 00.00 sıralarında meydana gelen Kayıp Şahıs olayı ile ilgili Müşteki S.E. ifadesinde; öz kardeşi olan S.S.\' nin kendi evinden çıkarak baba evine gittiği ancak şu ana kadar ne kendi evine ne de baba evine gitmediğini belirtmiş olup, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Alkol şişede durduğu gibi durmadı


19.06.2014 günü saat 00.00 sıralarında müşteki Şüpheli İ.G. ifadesinde; beklerken alkollü olduğu müşteki-şüpheli T.A. isimli şahsın kendilerine sataştığını, müşteki şüpheliler H. ve S.G.isimli şahısların yanlarına geldiğini, T.A. ile H. ve S.G. isimli şahısların kavga etmeye başladığı beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Vantilatör patladı

Müşteki E.K. 19.06.2014 günü saat 00.30 sıralarında ikametinde bulunduğu esnada evde çalışan vantilatörün patlayarak pervanesinin fırladığı ve kendisi ile kızı E.S.K.\'nun hafif şekilde yaralandığını beyan etmiş olup tahkikata başlanılmıştır.

Alacak verecek kavgası

Müşteki E.A. beyanında; E.A. isimli şahıs ile aralarında alacak verecek meselesinin olduğunu. 19.06.2014 günü saat:21.30 sıralarında E. isimli şahsın evine geldiğini ve kendisini dışarıya çağırıp darp ettiğini beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]