Alişan, taksi durak başkanları ile bir araya geldi

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan “Toplu Taşıma Aracı Sürücüleri Eğitimi” kapsamında taksi durak başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıya Alişan’ın yanı sıra Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Şakir Feridun Canbaz ve Sakarya İli içerisinde faaliyet gösteren taksi durak başkanları katılım gösterdi.

Toplantı esnasında durak başkanlarına “Toplu Taşıma Aracı Sürücüleri Eğitimi” tanıtım film gösterimi yapılarak eğitim hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Kendilerinin konu hakkında görüşlerini de alan Alişan, eğitimin toplu taşıma aracı sürücülerine büyük katkı sağladığına değindi.

725 sürücüye eğitim

Alişan, “Eğitimlerimize başlamadan ilimizde bulunan birçok durağımıza ziyaret gerçekleştirdik. Eğitimimizi tanıtarak planladığımız süreci kendileri ile paylaştık. Her durak ziyaretimizde büyük bir memnuniyet ile ayrıldık. Kendilerinin görüşlerini de alarak yol haritamızı şekillendirdik. Elimizdeki verilere göre ilimizde 514 ticari taksi kayıtlı bulunmaktadır. Bu sayı azımsanmayacak boyuttadır. Bu itibarla siz durak başkanlarımızın fikirleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Amacımız; sürücülerimize mesleki eğitim ve davranış modelleri kurslarının düzenlenmesini sağlayarak, mevcut bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, mesleki faaliyet esnasında tüm ticari araçların, barış ve düzen içerisinde daha sağlıklı, daha kaliteli, yolcu memnuniyetine odaklı ve güvenli, kaliteli bir şekilde hizmet vermesidir. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizde sürücülerimizden olumlu izlenimler almış bulunmaktayız. Kısa bir zamanda yaklaşık 725 sürücümüze bu eğitimi vermiş olmanın gururunu yaşıyoruz. İlimizde toplu taşıma aracı kullanan her sürücümüzün bu eğitimi almalarını sağlamak için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayarak desteklerinizi gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ederim” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]