Ali Karakaş Akyazı'da adaylık yarışına katıldı

İş adamı Ali Karakaş, AK Parti’den Akyazı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı resmi başvurusunu ilçe teşkilat binasında yaptı.
 
AK Parti Teşkilat binasında gerçekleşen müracaatta Ali Karakaş evraklarını AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Karakum’a verdi.
AK Parti Hizmet binasında Nail Kahveci\'nin selamlama konuşmasının ardından sözü alan Ali Karakaş, “2014 Mahalli seçimleri dolayısı ile Akyazı Belediye başkanlığı için AK Parti’den müracaatımı yapmış bulunuyorum. İnşallah herkes için hayırlı olur” dedi.

AK Parti’nin vereceği her karara gönülden saygılı olduklarını belirten Karakaş, “Partimizin vereceği her karara gönülden saygılıyız. Partimizin beni göreve layık görürse bu göreve Allah’ın izni ile talibim ve hazırım. Ancak görev hangi arkadaşımıza verilirse verilsin bizler adam gibi yanında oluruz, el ele gönül gönüle çalışırız. İnşallah bu görev bu şehirde herkesi kucaklayacak bir arkadaşımıza nasip olur” dedi.

Karakaş sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Akyazı’da doğdum Akyazı’da büyüdüm. Her zaman sosyal yapının içinde yer aldım. Kulüp başkanlığı, dernek başkanlıkları, okul aile birliği başkanlıkları yaptım ve yapıyorum. Uzun yıllardır beri aktif ve dışarıdan siyasetin içerisindeyim. Milli nizam ilk mayamız milli selamet yetişme ocağımız ANAP tecrübemiz Ak Parti kemali buluşumuzdur. Bizler kadere boyun eğmiş insanlarız. Rabbim nasip etmeden hiç bir şey olmaz. Halkımıza teşkilatımıza, partimize güveniyor. Rabbime tevekkül ediyorum. Rabbim çıktığımız yolda bizleri mahcup eylemesin, Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu duygu ve düşüncelerle herkese ayrı ayrı saygılarımı sunuyor. Sizleri ve bizleri Allah’a emanet ediyorum.”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]