Ali İnci'ye Teşekkür Plaketi Verildi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Merkez'deki ve köylerdeki tüm öğretmenleri yemekte ağırladı.

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisler'de verilen yemeğe Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, daire müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Ekrem Güler Hocamızı da Rahmetle Anıyoruz

Yemekte bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, "Şu an burada okullar arası sevgi ve kaynaşmanın örneği var. Her yıl öğretmenler gününde geleneksel olarak belediye başkanımızın öğretmenlerimize yemek ikramı var. Kendilerine tüm öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum. İlçemizde her alanda olduğu gibi eğitim alanında da çok güzel çalışmalar yapılıyor. Eğitim kalitesini daha da üst düzeylere çıkarmak için büyük gayret gösteriyoruz. Bunda öğretmenlerimizin katkıları büyüktür. Eğitim için büyük katkıları olan, geçen yıl aramızda olup bu yıl aramızda olmayan Ekrem Güler hocamızı da rahmetle anıyoruz" dedi.

Ali İnci: Eski Bir Eğitimci

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, "Ben de eski bir eğitimciyim. Birçok öğrenci yetiştirdim ve onlar de benim gibi başarılı öğrenciler yetiştiriyorlar. Eğitim hayatından ticarete atıldım. Daha sonra da belediye başkanı oldum. On yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. İlçemizde birçok hizmetler yaptık. En büyük iş dünyasını ilçemize getirerek işsizliği ortadan kaldırdık. Öğretmenlerimizle her zaman birlikte olduk ve eğitime büyük destekler verdik. Sadece ilçemizde değil bir taraftan da orta Asya'da, Balkanlarda ve Avrupa'da başarılı çalışmalara imza attık. İnşallah bu birlikteliğimiz devam eder ve hep birlikte büyük çalışmalar yaparız" diye konuştu.

Programa, sanatçı Firdevs Altındaş söylediği birbirinden güzel parçalarla renk kattı. Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, eğitime vermiş olduğu katkılardan dolayı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'ye teşekkür plaketi verdi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]