Ali İnci:"10 Yıldır Ne Söz Vermişsek Hepsini Yaptık"

AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali İnci ve belediye meclis üyeleri, ilçe merkezindeki esnafı tek tek dolaşarak, seçim beyannamesi dağıttı ve destek istedi.

"İşimiz hizmet, gücümüz millet" sloganıyla başlayan seçim beyannamesinde 100 yataklı yeni devlet hastanesi, Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, BEL-İŞ İş ve İşçi Bulma Köprü Merkezi, MOBESE sistemi, Uludere Rekreasyon Projesi, yeni meslek yüksekokulu, el emekleri çarşısı, meydan park, yer altı otoparkı, Hendek Havaalanı, eğlence dünyası, yeni kavşak düzenlemeleri, 3 bin kişilik cami, meslek kursları, endüstri bölgesi, 4 yeni ilköğretim okulu ve bir lise olmak üzere birçok proje yer alıyor.

AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali İnci, "10 yıldır ne söz vermişsek hepsini yaptık. Biz yapamayacağımız vaatlerde bulunmuyoruz. Önümüzdeki dönemde seçim beyannamemizde yer alan projeleri hayata geçirerek, Hendekimizi Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güzel şehirleri arasına alacağız. Bu projeleri siz değerli halkımızla birlikte yapacağız" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]