Ali İnci Yine Gönüllere Taht Kurdu

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Belediye Meclis üyeleri, Tıp Bayramı dolayısıyla Hendek Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık personelini ziyaret ederek karanfil verdi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Devlet Hastanesi'nde çalışan personellerin tek tek Tıp Bayramı'nı kutlayarak, hasta servislerinde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve karanfil verdi. İnci, Devlet Hastanesi'ndeki ziyaretinin ardından ilçede bulunan tüm sağlık ocaklarını ziyaret ederek, orada çalışan personelin Tıp Bayramı'nı kutladı.

Sağlık personelinin Tıp Bayramını kutlayan Başkan İnci, "Sağlık personelimizin günü olan Dünya Tıp Bayramı'nı kutlarım. Tüm sağlık personelimize görevlerinde başarılar diler, hastanede yatan hastalarımıza da acil şifalar dilerim" dedi.

Sağlık çalışanları, Belediye Başkanı Ali İnci'nin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve kendileri için büyük bir moral olduğunu belirtti. Sağlık personeli ise karanfil dağıtarak Tıp Bayramı gününü unutmayan Başkan Ali İnci'ye teşekkür etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]