Ali İnci, Okul Yıllarını Adeta Yeniden Yaşadı

AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları, üniversiteli gençlerle Bayraktepe'de bir araya geldi.

AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları tarafından üniversite öğrencilerine Bayraktepe'de yemek verildi. Yemeğe; AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Adıyaman, Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aydın, yönetimi ve üniversiteli gençler katıldı.
Üniversite Yıllarım Aklıma Geldi

Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda bir konuşma yapan Başkan İnci, "Sizleri görünce üniversite yıllarım aklıma geldi. Üniversite iken hem çalıştım hem okudum. Daha sonra beden eğitimi öğretmeni oldum. Bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra ticarete ve sonra da siyasete atıldım. Azimli olunca ve gayret edince her şeyi başarabilirsiniz. Bir hedef için mücadele edip çok çalışmak başarıyı da beraberinde getirecektir. Bizler gelecek nesillere güzel eserler bırakmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Gençlerimizin eğitimi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Eğitim fakültemize belediye olarak dekanlık binasının, derslik ve eğitim bilimleri akademisinin restorasyonunu ayrıca bahçe düzenlemesini yaparak eğitime destek sağladık. Yine belediye olarak okul gezilerinde otobüs  tahsis edip, kültürel etkinliklerinde de konferans salonlarımızı kullandırıyoruz. Sizlerin kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerinize her zaman katkılarımız olmuştur ve bundan sonra da olacaktır. Siz gençlerin boş vakitlerini daha iyi değerlendirmenize yönelik gençlik merkezi ve spor kompleksi projelerimiz var ve bu projelerimizi en kısa sürede yapıp hayata geçireceğiz. Sizler bizlerin geleceğisiniz " dedi.
Biz Gençlere Çok İş Düşüyor

Programa katılan AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Adıyaman da söz alarak, "Hendek her zaman örnek aldığımız bir ilçemizdir. Başarılarıyla her zaman kendinden söz ettirmiştir. Bizler yaşadığımız ülkenin, şehrin ve bölgenin sorunlarına duyarsız kalmamalıyız. Demokratik yollardan sesimizi duyurmalıyız. Biz gençlere çok iş düşüyor"dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]