Ali İnci, Hayır Duası Aldı

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Yeşilyurt'ta bir çadırda yaşayan kanser hastası Erdoğan Örçekiç'e prefabrik ev sözü verdi.

Yeşilyurt Mahallesi'nde bir çadırda kardeşiyle yaşayan 62 yaşındaki kanser hastası Erdoğan Örçekiç'e Başkan İnci yardım eli uzattı. İçler acısı bir halde çok kötü şartlar altında tuvaleti, mutfağı olmayan branda ile çevrili bir çadırda yaşamaya çalışan kanser hastası Erdoğan Örçekiç ve kardeşi Alican Örçekiç'e Başkan İnci, prefabrik ev sözü verdi.

İki kardeşi yaşadıkları ortamda ziyaret eden Başkan İnci, kardeşlere Turanlar Mahallesi'nde Hendek Belediyesi tarafından yapılan evlerden birine yerleştirmeyi teklif etti. Fakat Örçekiç kardeşler, yaşadıkları bölgeden ayrılmak istemediklerini belirttiler. Başkan İnci'de Örçekiç kardeşlere bulundukları yerde bir prefabrik ev sözü verdi.

Kış şartları olması nedeniyle ev inşaatı yapamayacaklarını söyleyen Başkan İnci, izolasyonu yapılmış konteynır tarzı bir yapıyla kardeşlerin kışı geçirebilecekleri bir ortama kavuşturacaklarını söyledi. Belediye Fen İşleri ekiplerine talimat veren Başkan Ali İnci, bir hafta gibi bir sürede Örçekiç kardeşlerin sağlıklı bir mekana kavuşacaklarını söyledi. Başkan İnci, aileye maddi destek sözü de vererek, “Vatandaşımızın tedavisi için de Sağlık Müdürlüğü gerekeni yapacaktır” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]