Ali inci, güvenlik görevlilerini ağırladı

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, güvenlik görevlileri ile bir araya geldi.

Hendek Belediyesi tarafından işçi ve işveren arasında köprü vazifesi yapan, BEL-İŞ Meslek Edindirme Merkezi aracılığıyla Sabiha Gökçen Havalimanı’nda göreve başlayan 60 güvenlik görevlisi, Hendek Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, mesleğe yeni adım atan genç güvenlik görevlilerini yemekte ağırladı. Yemeğe Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Başkan İnci’nin misafiri Albayraklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Sabiha Gökçen Havalimanı Direktörü Öcal Aşkın Şahin, Güvenlik Müdür Yardımcısı Ayşe Ülkü Bintepe, Güvenlik Operasyon Uzmanı Güçlü Türedi, BEL-İŞ Genel Müdürü Ahmet Sarıoğlu ve güvenlik görevlileri katıldı.

Başkan İnci, göreve yeni başlayan ekibi tebrik ederek, “Görevinizi yaparken güler yüzlü ve yardımsever olun. Sabiha Gökçen Havalimanı\'nda artık Sakarya’dan, Hendek’ten giden güvenlik görevlilerimiz var ve sizlerin orada güleryüzlü, yardım eden, vatandaşlara yol gösteren, kibar bir ekip olarak görevinizi yapmanız lazım. Havalimanındaki güvenliği en üst düzeyde sağlamak sizin görevinizdir. Görevinizi severek ve güleryüzle yaptığınız sürece başarılı olursunuz“ diyerek hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Sabiha Gökçen Havalimanı Direktörü Öcal Aşkın Şahin de Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye, desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket verdi. Şahin, BEL-İŞ Genel Müdürü Ahmet Sarıoğlu’na da teşekkür plaketi verdi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]