Ali İnci, AKP'den İstifa mı Edecek?

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali İnci, farklı bir partiye geçeceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklayan ama Hendek Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yerel gazetelerde yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Bazı yerel gazeteler ve internet sitelerinde farklı siyasi partilerden 29 Mart seçimlerinde adaylık için görüşmeler yaptığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Ali İnci, "Bu haberlerin çeşitli platformlarda gerçek olmadığını beyan etmeme rağmen son olarak bir siyasi parti ile adımın ilişkilendirilmesi nedeniyle bu açıklamayı yapmak kaçınılmaz olmuştur. Başka siyasi partiye geçeceğim yolundaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Büyükşehir adaylığı için çeşitli partilerden teklif gelmiş ancak bu teklifler tarafımdan kabul edilmemiştir. Çünkü ben AK Parti'nin kurucusuyum ve AK Parti çatısı altında siyaset yapmaya da devam edeceğim. Siyasi çizgimden herhangi bir değişiklik söz konusu bile olamaz. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı olarak seçimlere gireceğim. Seçimlerde de ilçemde en yüksek oy oranıyla seçilmek için mücadele edeceğim" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]