Ali İnci; ''Adaylığımı Tek Başıma Açıklamam''

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakarya Büyükşehir Belediye adaylığıyla ilgili basında çıkan haberleri yalanlayarak, "adaylığımı tek başıma açıklamam"dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını söyledi.

Adaylıkla ilgili basında çıkan haberleri yalanlayan Belediye Başkanı Ali İnci, "Ajansların geçtiği haberi duyunca şaşırdım. Ferizli Sinanoğlu Beldesi'nde parti kongresinde Hendek ilçesinde yaptığım çalışmaları anlattım. Sohbet sırasında da bana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan anketlerde birinci olmamla ilgili bir soru sorulunca geçen sene Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğumu bu sene de millet isterse yeniden aday olacağımı söyledim. Bunun dışında bir adaylık açıklaması yapmadım. Adaylığımı açıklamam gerektiği zaman teşkilatla ve diğer organlarla görüşür, fikir alışverişinde bulunurum. Basın mensuplarının bir arada olduğu ortamda açıklarım. Şu anda Hendek Belediye Başkanıyım ve bu görevimi yürütüyorum. Her şeyin bir zamanı vardır" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]