Ali Dilmen Anadolu Lisesi Almanya Yolcusu

Ali Dilmen Anadolu Lisesi AB projesi kapsamında Pazar günü Almanya’ya gidecek.
 
2013 yılında başlayan ve Almanya, İsveç, Polonya, Finlandiya ortaklığında yürütülen ‘World Heritage Earth’ isimli projenin son hareketliliği Almanya’nın Aachen şehrinde yapılacak.

3 Mayıs Pazar günü başlayacak bu hareketlilik kapsamında okuldan 7 öğrenci, 3 öğretmen 9 Mayıs Cumartesi gününe kadar Almanya’da çeşitli incelemelerde bulunacaklar. Ziyaret sürecinde, proje başlangıcından beri yapılmış olan etkinliklerin ve çalışmaların değerlendirmesi yapılarak sergi düzenlenecek. Ayrıca etkinlikler arasında Avrupa Parlamentosu ziyareti, Aachen çevresindeki kültürel önemi olan yerlerin ziyareti ve 1950’lere ait kumaş üretiminin gözlemlenebileceği fabrika ziyareti yeralıyor.

Almanya’ya gidecek Ali Dilmen Anadolu Lisesi proje ekibinde; milletvekili aday adaylığı sürecinin ardından görevine dönen Okul Müdürü Melik Hayri Çetinkaya, İngilizce Öğretmeni Selda Durmuş, Almanca Öğretmeni İsmet Taşar, Öğrenciler Onur Öbekcan, Hüseyin Can Ağdemir, Aysu Dilhan Aydemir, Zeki Kaan Özbey, Hüseyin Tayfun Yazıcı, Oğuz Kozmaç ve Tevfik Sel bulunuyor.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]