Alevleri Söndürmeye Çalışan İtfaiyeci Canından Oluyordu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir barakada çıkan ve ardından bitişikte bulunan tek katlı eve sıçrayan yangında büyük maddi hasar oluştu. Yangında evin tabanı çökmesi sonucu bir itfaiyeci yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Pilavcı Sokakta A.K'nin (57) depo olarak kullandığı bir barakada henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler barakanın bitişiğinde bulunan H.B.E (50) ve B.D'ye ait tek katlı iki daireden oluşan eve sıçradı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çabayla yangını söndürdü.

Söndürme çalışmaları sırasında evin tabanı çökünce bir itfaiyeci yaralandı. Yaralanan itfaiyeci, sağlık ekibi ve meslektaşları tarafından Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı itfaiyecinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangında baraka kül olurken iki daireli evin büyük bir bölümü yandı. 55 bin YTL civarında maddi hasar oluştuğu yangınla ilgili kriminal ekipler olay yerince inceleme yaptı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]