Alemdar Sülalesinden MHP'ye Tam Destek

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşayan ve 2000'den fazla seçmeni bulunan Alemdar sülalesi MHP'li Belediye Başkan adaylarına tam destek verdi.

Adapazarı'nda yaşayan Alemdar sülalesi siyasi tercihlerini açıklamak üzere Kent Düğün Salonunda bir kaynaşma ve dayanışma toplantısı düzenledi. MHP il Başkanı Mehmet Erdoğan, MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu, Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Balaban ve Erenler Belediye Başkan Adayı Ali Çiftçi'nin katıldığı toplantıda Alemdar sülalesi tarafından oluşturulan 16 kişilik yönetim siyasi tercihini açıkladı. Eski AK Parti il Başkanı ve Serdivan Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar ile bir akrabalık bağlarının olmadığını vurgulayan sülale yönetimi 19 Mart yerel seçimlerinde MHP'yi ve Belediye Başkan adaylarını destekleyeceklerini açıkladı. Açıklamanın ardından İl Başkanı Mehmet Erdoğan MHP'yi destekleme kararı alan aile büyüklerine parti rozetlerini taktı.

MHP'nin Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Balaban MHP'ye geçen aile büyüklerinden ve AK Parti Serdivan Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar ile aynı adı taşıyan Yusuf Alemdar'a MHP rozetini takarken büyük moral buldu. MHP'li Belediye Başkan adayları kendilerine destek verme kararı alan Alemdar sülalesine anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ederek, 29 mart seçimlerinden MHP'nin galip çıkacağını söylediler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]