Alemdar; "Serdivan, Bölgesinin Yıldızı Olacak"

Serdivan İstiklal Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “AK Parti hükümetiyle birlikte milletimiz hizmetle tanıştı. Serdivan hak ettiği hizmetleri 29 Mart’tan sonra da görmeye devam edecektir” dedi.

AK Parti seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Serdivan İstiklal Mahalle’de düzenlenen seçim çalışmasına Serdivanlılar büyük ilgi gösterdi. Programda konuşan AK Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Serdivan Sakarya’nın merkezi konumundadır. Görevimiz süresince Serdivan hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek. Bölgesinin yıldızı olacak” dedi.

AK Parti, Halkımızın Gözü Kulağı Olmuştur

Serdivan İstiklal Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekili Erol Arslan Cebeci, AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu ve AK Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar katıldı.

Serdivanlıların büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Serdivan Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, AK Parti’nin getirdiği belediyecilik anlayışı ile Türkiye’nin tüm belediyelerinin artık gerçek hizmeti verebildiklerini söyledi. Alemdar, “ Sakaryamız AK Parti iktidarı döneminde kalkınmanın, hizmetin ne olduğunu görmüştür. AK Partimiz, halkımızın gözü kulağı olmuştur. Bizler milletvekillerimizle, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. 29 Mart’ta halkımız güven ve istikrarı seçerek, AK Partiyle yola devam diyecektir” dedi.

Serdivan Bölgenin İncisi Olacak

AK Parti ile Serdivan’a yapılan hizmetlerin arttığını söyleyen Alemdar, “29 Mart’tan sonra da Serdivanlılar hak ettiği hizmetleri almaya devam edecektir. Serdivan bugün Sakarya’nın merkezi, incisi konumundadır. Serdivan ilçemiz, AK Parti iktidarı ile birlikte kabuğunu kırmış, konut hamleleri, planlı yapılaşma ve duble yolları ile Sakarya’nın gözde yerleşim birimi haline gelmiştir. İnşallah göreve geldiğimizde hizmetlerimiz katlanarak artacak, Serdivan bölgenin incisi olacaktır. Bizler, halkımızla birlikte Serdivan’ı yöneteceğiz. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile Serdivan’ı bir üniversite kenti, bir konut kenti haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Aydınlık Yarınlar İçin AK Parti Deyin

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu ise, “Sakarya’yı 21. yüzyıla yakışır hizmetlerle donatarak, dünya kentleriyle rekabet edebilir bir kent haline getireceğiz.” dedi.

İki dönem boyunca Serdivan’ın geleceği için sağlam adımlar, çağdaş hizmetler sunarak görev yaptığını belirten Zeki Toçoğlu, “Görevimiz boyunca verdiğimiz bütün sözleri tuttuk. Hiç kimse Zeki Toçoğlu verdiği sözleri tutmamıştır diyemez. Biz uçuk vaatlerden uzak durduk, projelerimizi halkımızla paylaştık. Bugün görüyoruz ki, bazı adaylar yalanla dolanla halkımızı kandırmaya çalışıyoruz. Sizler onların kim olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Onların iktidarında çektiğiniz sıkıntıları çok iyi hatırlıyorsunuz. Onlara itimat etmeyin, sizi aydınlık yarınlara ulaştıracak, sizleri modern ve çağdaş bir kentte yaşatacak projelere ‘evet’ deyin” diye konuştu.

Bizler Size İnanıyoruz, Sizlere Güveniyoruz

Serdivan halkının büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Erol Arslan Cebeci de, “Belediyecilik bizim işimiz, hizmet bizim işimiz” dedi.

Gerek kadrolarıyla gerek teşkilatlarıyla gerekse projeleriyle AK Parti’nin seçimlere açık ara önde girdiğini söyleyen Arslan,
“Sakaryalılar her zaman AK Parti’nin yanında olmuştur. Biz bu seçimlere sadece yerel seçimler olarak bakmıyoruz. Türkiye’de AK Parti iktidarının getirdiği güven ve istikrar ortamının devam etmesi için bu seçimler büyük önem taşıyor. Belediyelerimiz sizlere layık olduğunuz hizmetleri bugüne kadar verdiler, 29 Mart’tan sonra da aynı şekilde hizmetlerine devam edeceklerdir. Bizler size inanıyoruz, sizlere güveniyoruz. Sizler de bize güvenin ve bu seçimlerde oyunuzu AK Parti’ye verin”
dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]