Alemdar, mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Başkan Mahallende Söz Sende” programı kapsamında Bahçelievler sakinleriyle buluştu.

Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Yusuf Alemdar, “Şimdi söz sizde. İleteceğiniz her talebi biz dinleyeceğiz. O taleple ilgili çözümü de yine sizlerle birlikte değerlendireceğiz” dedi.

Alemdar, Bahçelievler Mahallesi’nin hızla gelişip güzelleştiğini, yeni mahalle meydanı, çark deresi kenarında ihalesi tamamlanan ve en kısa sürede hayata geçirilecek olan parkı ve diğer tüm sosyal donatıları ile Sakarya’nın sayılı mahallelerinden biri olduğunu ifade ederek, aynı azim ve kararlılıkla tüm Serdivan’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Yusuf Alemdar sonrasında sözü vatandaşlara bırakarak kendisine yöneltilen tüm sorulara tek tek cevap verdi. Vatandaşların ortaokul taleplerini de değerlendiren Alemdar, ilgili kurumlarla gerekli görüşmelerin yapıldığını ifade ederek “Yer temini noktasında belediye olarak gerekli çalışmalarımızı alternatifleri ile birlikte tamamladık. Yatırım noktasında ise harcama merkezi bütçeden yapılacak. Biz bu konuda da çalışmanın programa aldırılması noktasında kurumlarla diyalog ve koordine içerisinde hareket etmeye devam ediyoruz” dedi. Ulaşım konusundaki sorulara da cevap veren Yusuf Alemdar, Bahçelievler Mahallesi’nin yeni yerleşim alanı olduğunun ve hızla geliştiğinin altını çizerek, toplu ulaşım konusunda Büyükşehir Belediyesi ve ilgili derneklerle görüşüldüğünü söyledi.
Programı AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik de ziyaret etti.

Program sonunda söz alan ve Başkan Mahallende Söz Sende buluşmalarının önemli bir proje olduğunu ifade eden Çelik, “Serdivan gerçekten yine önemli bir projeye imza atıyor. Mahalle buluşmaları çok uzun süredir görmediğim bir uygulamaydı. Duyunca gelmek ve sizlerle birlikte olmak istedim. Başta Serdivan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar olmak üzere emeği geçenlere, ama bilhassa teveccühlerinizden ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]