Alemdar, İddialı Konuştu: Türkiye'nin Yıldızı Olacağız

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçede faaliyet gösteren mobilyacı esnafıyla bir araya geldi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçedeki Ortak Akıl İstişare toplantılarını sürdürüyor. Son olarak Sakarya Mobilyacılar Birliği (SAMOB) üyeleri ile sektörün sorunlarını değerlendiren Başkan Alemdar, Serdivan'ın mobilyacılık sektöründe Sakarya'nın ve Türkiye'nin parlayan yıldızı haline geleceğini söyledi.

Toplantıda mobilya sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarının sorunlarını dinleyen Başkan Alemdar, sektörde markalaşmanın önemine değinirken, pazar payının yükseltilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Başkan Alemdar'a Teşekkür

SAMOB Başkanı Ramazan Çokal ve birlik üyeleri, mobilya sektöründe sadece Sakarya  ile sınırlı kalmak istemediklerini belirtirken, bölgeye ve tüm Türkiye'deki pazarlara yayılmak istediklerini belirttiler. Başkan Yusuf Alemdar'dan bu noktada destek istediklerini söyleyen SAMOB üyeleri, bunun yanı sıra Ortak Akıl İstişare Toplantılarının da Serdivan'ın gelişiminde büyük rolü olacağına inandıklarını belirterek, istişare toplantılarını organize ettiği için Başkan Alemdar'a teşekkür ettiler.

SAMOB üyelerinin sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Aemdar, “Serdivanı birlikte yöneteceğiz. Birbirimizi daha yakından tanımak ve ilçemizdeki sorunları masaya yatırarak,  çözüm yollarını birlikte bulmak için bu toplantılara devam edeceğiz” dedi.
'Ben Yaptım Oldu' Dönemi Bitti

Bu toplantılarla birlikte yöneten ile yönetilen arasındaki keskin ayrımı kaldırmak istediklerini kaydeden Başkan Alemdar, “Çağdaş şehir yönetiminde katılımcı yönetim esastır. 'Ben yaptım oldu' dönemleri eskide kalmıştır. Şehre artı değer sağlayan her kesimden vatandaşımızın görüşleri bizim için çok önemlidir. Bu insanların görüşlerini ve önerilerini dikkate almak durumundayız” diye konuştu.

Periyodik olarak yapılacak olan bu toplantıların daha verimli geçmesi için sorunların projelendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Alemdar, “Daha iyi bir Serdivan tasavvuru için bugünden geleceğe ilişkin planların oluşturulması gerekiyor” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]