Alemdar: Hizmet Bizim İşimiz

AK Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Serdivan teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Alemdar, “Serdivan ilçemizin son yıllarda sağlamış olduğu gelişim artarak devam edecek. Hizmet bizim işimiz” dedi.

AK Parti Serdivan Teşkilat üyeleriyle ile bir araya gelen Ak Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, belediyeciliğin ve hizmetin ak kadroların işi olduğunu belirtti.

Sakarya’da Her Alanda Gelişim Yaşandı

AK Parti iktidarı döneminde Sakarya’nın baştan aşağı dönüştüğünü ifade eden Yusuf Alemdar, “AK Parti iktidarı döneminde şehrimizde her alanda önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Sağlıkta, eğitimde, duble yollarda şehrimiz tam anlamıyla bir dönüşüm ve gelişim yaşamıştır. İlçelerimiz, beldelerimiz, köylerimiz uzun yıllar görmedikleri hizmetleri AK Parti iktidarında görmüştür. Bu yaşananları herkes görüyor, herkes biliyor. İnşallah bu gelişim ve bu değişim 30 Mart’tan sonra da tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Serdivanlı Hemşerimize Hizmete Geliyoruz

Serdivan’ın son yıllarda Sakarya’nın en hızlı gelişen ilçelerinden biri olduğunun altını çizen Yusuf Alemdar, “Serdivan ilçemizde son yıllarda yaşanan gelişim, 30 Mart’tan sonra hızla devam edecek. Serdivan’ın yolu açık. Belediyecilik, hizmet ak kadroların işidir, yani bizim işimizdir. Serdivanlı hemşerilerimize şunu söylemek istiyorum bizim anlayışımızda halkımıza tepeden bakmak yoktur. Bizim anlayışımızda halkın efendisi olmak yoktur. Biz Serdivanlı hemşerimize, halkımıza hizmet etmeye geliyoruz, çalışmaya geliyoruz, üretmeye geliyoruz” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]