Alemdar, gençlere verdiği spor tesisi sözünü gerçekleştirdi

Yerel seçimlerin öncesinde yaptığı ziyaretlerde gençlerin taleplerini dinleyen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçedeki amatör sporları geliştirecek üç ayrı spor tesisine imza attı.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yerel seçim öncesinde gençlere verdiği spor tesisi sözünü gerçekleştirdi. Aralık Mahallesi’nde Neyyir Hanım İlkokolu’nun yanında inşa edilen futbol sahasına çocuklar büyük ilgi gösterdi. Mahalle gençleri de kendi aralarında düzenledikleri futbol turnuvalarına ev sahipliği yapan bu tesisi çok beğendiler.

Başkan Alemdar’ın diğer bir projesi ise çok amaçlı bir spor tesisi olarak inşa ediliyor. Yeni yapılan Yazlık Mahalle Muhtarlığı binası ile yan yana hizmet verecek olan tesiste futbol sahasının yanı sıra, fitness aletleri, çocuk oyun gurubu ve 200 metre yürüyüş parkuru da bulunacak. Yerel seçimlerle birlikte mahalle olan Aşağıdereköy’de yapımına başlanan futbol sahası inşaatında da altyapı çalışmaları sürüyor. Toprak dolgusu yapılan saha, önümüzdeki günlerde çimle kaplanarak mahallelilere hizmet vermeye başlayacak.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]