Aldığı maaş yetmeyince çareyi böyle buldu

Karapürçek\'te faaliyet gösteren bir boru fabrikasında çalışan Necati Bulut, çalıştığı fabrikadan aldığı çıkma boru ile kendisine ikinci bir iş imkanı yarattı.

Fabrikada çalışmasına rağmen aldığı maaşla evini geçindirmekte zorlanan evli ve 3 çocuk babası olan 35 yaşındaki Necati Bulut evini geçindirebilmek adına mesai dışında da çalışmaya karar vererek çalışmış olduğu fabrikadan aldığı çıkma boru ile kendisine Mobil ızgara salonu kurarak ikinci bir gelir kaynağı elde etti.

Necati Bulut, fabrikada çalıştığını fakat fabrikadan aldığı maaşın kendisine yetmediğini belirterek, “Aldığım maaş evimi geçindirmeye yetmeyince bende ikinci bir iş yapma kararı aldım. Çalıştığım fabrikadan aldığım çıkma boru ile kendime böyle bir iş yeri kurdum. Gönlüm isterdi ki daha derli toplu bir salon kurayım ancak ekonomik sıkıntılardan dolayı böyle bir yol seçtim. Çok da güzel oldu. Müşterilerimin de hoşuna gitti” dedi.

Daha çok işçiler ve kamyonculara yönelik hizmet veren \'Neco’nun yeri\' adlı mobil ızgara salonunda ızgaranın tüm çeşitlerinin yanı sıra müşterilerine internet hizmeti de sunuyor.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]