Albuyur, "Halkın vergileri ile lüksün faizi ödenemez"

“Borçla saltanat olmaz! Halkın vergileri ile lüksün faizi ödenemez. Vatandaş hizmet, Çocuklarımız özgürlük alanlarını beklerken bu İsraf, bu lüks hak görülemez” diyen CHP Serdivan Belediye Başkan A.Adayı Atilla Albuyur Serdivan Belediyesi\'nde değişim zamanının geldiğini söyledi.

Herkesin, her kesimin adayı olduğunu belirten Atilla Albuyur; Serdivan\'da Köy statüsündeyken Mahalle statüsü kazandırılan 10 mahallemizin tamamında eğitim, sağlık, sosyal yaşam alanları, altyapı, tarımsal sulama ve tarım alanlarına ulaşımda sorunlar yaşandığını, Vatan, Orta ve Aralık mahallelerinde dahi alt yapıların tamamlanmadığını, İstiklal ve Arabacı alanı mahallelerinde bile yağmur suyu giderlerinde sorunlar yaşandığını, Merkezi Mahallelerin hiç birinde beton okul bahçeleri dışında, çocukların oyun oynayabilecek ve özgürce spor yapabilecekleri alanlarının olmadığını, çocukların adeta evde televizyon ve internete mahkum edildiğini söyledi.

Albuyur, "Serdivan\'da yaşayan halkın bu öncelikleri gün gibi açıkken, bir belediye başkanının yılda 2 trilyon faiz ödemeyi içine sindirip, geleceği borçlanarak kendine saray inşa ettirmesini doğru bulmuyorum.

Bu yatırım ne kadar estetik ve fonksiyonel olursa olsun, kuruluş ve seçilme amacı halka hizmet etmek olan bir belediye ve başkanı, halkın yaşamsal ve acil ihtiyaçları dururken lükse kaçmaya cüret etmemelidir, eğer ederse ve etmişse bu halk hizmet üretmek yerine kendine saray inşa eden ve belediyeyi borç ve faiz batağına iten yönetimlere gerekli cevabı sandıkta verecektir.

Halkı hizmete çağırmak yerine Hizmeti halkın ayağına götüreceklerini söyleyen Atilla Albuyur, Bereketli Sakaryamızın Cennet köşesi Serdivanın her köşesine, her mahallesine, yaşamın ve çocukların olduğu her mahale  hizmet götürmeye adayız “Bizler Serdivan belediye sarayına değil, halkımızın gönlündeki saraya talibiz” dedi.


10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]