Alaylı İstikbal Centroom, Dualarla Açılışını Yaptı

Sakarya'da 30 yıllık tecrübeye sahip Alaylı Ticaret bünyesinde, bir süredir Erenler'de halkın hizmetine giren Alaylı İstikbal Centroom, dualarla resmi açılışını yaptı.

Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Faruk Ünsal başta olmak üzere, belediye başkanları, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum örgütü üyeleri, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Törende Alaylı Ticaret ve Alaylı İstikbal Centroom adına açılış konuşmasını, Bekirpaşa Belediyesi eski başkanı Yakup Alaylı yaptı. Alaylı törene katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Ardından Boydak Holding adına söz alan yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak da, İstikbal'in kaliteyi esas alan bir firma olduğunu ve mağaza zincirlerini arttırmayı hedeflediğini belirterek, Alaylı Ticaret yöneticilerini kutladı.

Konuşmaların bitiminde ise dua okunmasına geçildi. Duayı takiben mağazanın resmi açılış kurdelasını Vali Hüseyin Atak, Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu ve beraberindeki davetliler birlikte kesti. Davetlilerin mağazayı gezmesi ile devam eden törende tüm davetlilere birer hediye de takdim edildi.

Alaylı İstikbal Centroom'un yeni açılan 1100 m2 lik mağazasında mobilyadan ev tekstiline, aksesuardan yatak ve bazaya kadar herşey satışa sunuluyor.

Bekirpaşa Belediyesi eski Başkanı Yakup Alaylı'nın, işletmeciliğini Mustafa Gavasoğlu'ndan devraldığı İstikbal mağazasında kalite ve ucuzluk ayağınıza geliyor. Alaylı İstikbal Centroom, Erenler'de Sakarya Caddesi Emniyet Müdürlüğü karşısında hizmet veriyor.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]