Alaylı İçin İmza Kampanyası!

Erenler ilçe halkı, 29 Mart yerel seçimlerinde Yakup Alaylı’nın Erenler Belediye başkanı seçilmesi için bir imza kampanyası başlattı.

AKP Genel Merkezi tarafından mevcut başkan Cavit Öztürk’ün yeniden aday gösterilmesini eleştiren Erenler’de bir grup insan, imza kampanyasına öncülük ederek Bekirpaşa Belediye Başkanı Yakup Alaylı için imza toplamaya başladı.

Yakup Alaylı’nın Bekirpaşa beldesi için bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerin takdire şayan olduğu görüşünde birleşen ve bu hizmetleri Erenler ilçesi için de devam ettireceği inancında olan kampanya öncüleri, Mevcut başkan Cavit Öztürk’ün hizmetlerini yeterli görmüyoruz. Bize göre Yakup Alaylı Erenler’de belediye başkanı olmalıdır. Erenler için düşündüğü projeleri hayata geçirmesi için Sayın Alaylı’ya bir fırsat verilmesi gerekiyor. Bu yüzden böyle bir kampanyayı başlatmayı uygun gördük” dediler.

Hedef 10.000 İmza

Erenler’de Yakup Alaylı’nın belediye başkanı seçilmesi isteğiyle imza kampanyası başlatan bir grup Erenler ilçe halkı, kampanya çerçevesinde 10 bin imza toplamayı hedefliyor. Bugün başlamasına rağmen çok sayıda imza toplamayı başaran kampanya öncüleri, kısa sürede hedefledikleri sayıya ulaşacaklarına inandıklarını söylediler.

İmzalar Erdoğan'a Gidecek

Erenler’de Alaylı lehine imza kampanyası başlatan grup, topladığı imzaları Başbakan ve AKP genel başkanı Recep Tayip Erdoğan’a iletilmek üzere AKP genel merkezine teslim edecek.

Bu arada başlatılan kampanya ile ilgili görüşlerini aldığımız Bekirpaşa Belediye Başkanı ve AKP Erenler belediye başkan aday adayı Yakup Alaylı da, kampanyaya öncülük edenlere teşekkür etti. Çocukluğunun ve gençlik yıllarının bir kısmının Erenler’de geçtiğini ve ticaret hayatına da Erenler’de başladığı için bu ilçeyi avucunun içi gibi bildiğini sık sık tekrar eden Alaylı, “Erenler halkının sevgisini kazanabildiysem ne mutlu bana” şeklinde konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]