Akyazı'ya sentetik saha müjdesi

U19 Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olan Erenler Spor Kulübü oyuncularıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, futbolcuları tebrik etti.

Amatör sporun gelişmesi adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışıldığını ve bu birlikteliğin devam edeceğini belirten Başkan Toçoğlu, Akyazı’ya inşa edilecek sentetik sahanın çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, U19 Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye 2.’si olan Erenler Spor Kulübü oyuncu ve antrenörleri ile bir araya geldi. Erenler Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Spor Kulübü Başkanı Tacettin Öztürk ve ASKF Yöneticileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Erenler Spor Kulübü Başkanı Tacettin Öztürk, “Turnuva boyunca Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’ün desteklerini her zaman yanımızda hissettik. Değerli başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanırken, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Tüm sporcularımızı gösterdikleri üstün performans ve elde ettikleri başarı için yürekten kutluyorum. İnşallah bu başarıların devamı gelecektir” diye konuştu.

Sporun temelinin amatör branşlar olduğunu da ifade eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Amatör branşlarımızın gelişimini sürdürmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. İnşallah bu birliktelik artarak devam edecek ve amatör branşlarda başarı oranımız daha da artacak. Şehrimizde sporun her dalının gelişmesi adına önemli yatırımları hayata geçirdik. ASKF’ye hizmet binası inşa ettik. Sakarya’ya sentetik sahalar kazandırdık. Serdivan’da inşa ettiğimiz altyapı tesisimiz hızla yükseliyor” şeklinde konuştu.

Altyapıya yönelik yatırımların artarak devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “İlçelerimizde sporun sağlıklı bir şekilde gelişmesi adına yatırımlarımız olacak. Akyazı’da inşa edeceğimiz sentetik sahanın çalışmaları tamamlanmak üzere. İnşallah bu projemiz de kısa süre içerisinde başlatacağız. Akyazı’ya sentetik saha kazandıracağız” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından sporcular ve kulüp antrenörleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]