Akyazı'ya 500 metrelik altyapı hattı

Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekiplerince Batakköy yolu üzerinde büz yapımı ve Cumhuriyet Mahallesi genelinde asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekiplerince Batakköy yolu üzerinde yürütülen özellikle yoğun yağış alan ilçemizde şehrin önemli yağmur suyunu tahliye edilmesini sağlayacak Büz yapım çalışmaları ve Cumhuriyet Mahallesi genelinde sürdürülen asfalt yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Yağmur suyu hattı

Batakköy yolu üzerinde eskiyen ve kötü durumda ya da kullanım ömrünü doldurmuş olan yağmur suyu kanalı borularını ve büzleri yerlerinden sökerek yenileri ile değiştirmeye başlayan teknik ekipler bir yandan da yolun karşı tarafına dayeni bir yağmur suyu hattı döşüyor. Akyazı’nın altyapısını olası yağmur ve sel su taşkını gibi doğal afetlerden korumak amacıyla mevcut alt yapıdaki eski boruları sökerek daha güçlü borularla kuvvetlendirilirken yeni hatlar da bu güçlenmeyi kat kat yapılan bu işlem sayesinde ilçenin önemli su yükünü taşıyan alt yapı yağmur suyu hattı gücünü arttırıyor.

500 metrelik büz


Coğrafi konumu itibarı ile yağmura elverişli olan Akyazı’da yağmur yağsa bile sokaklarda oluşacak su birikintilerini önlemek ve daha güçlü daha akıcı bir alt yapı oluşturma hedefinde olan Akyazı Belediyesi Akyazı’nın alt yapısında yürüttüğü bakım onarım ve değişiklik çalışmalarına da ara vermeden Batakköy yolu üzerinde merkez mezarlığı karşısında 500 metrelik büz döşeme çalışması ile devam ediyor. Öte yandan Akyazı’nın her sokağı örnek sokağımızdır anlayışından hiçbir zaman kopmayan Akyazı Belediyesi Akyazı Cumhuriyet Mahallesi\'nde başlattığı asfalt yama çalışmalarını yoğun bir tempo ile aralıksız olarak devam ettiriyor.

Her sokağa asfalt

Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekipler tarafından Cumhuriyet Mahallesi genelinde başlatılan asfalt yama çalışmaları Cumhuriyet Mahallesi\'nin neredeyse her sokağına kadar devam ettiriliyor. Akyazı Belediyesi teknik ekiplerince yürütülen asfalt yama çalışmaları Cumhuriyet Mahallesi\'nin bir çok sokağını şimdiden oldukça güzelleştirdi. Hemen her sokağında çökmüş, çatlamış yada bozuk yol kalmayan Akyazı Cumhuriyet Mahallesi Akyazı’nın örnek mahallelerinden ilki olacak. Ekiplerin bu çalışmayı Akyazı genelinde de yürüteceği kaydedildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]