Akyazı'nın Geleceği Masaya Yatırıldı

Akyazı Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda içlenen geleceği masaya yatırıldı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, İl Genel Meclis üyeleri Alim Gül ve Hüseyin Düzcan, kaymakamlık binasında bir araya gelerek ilçenin sorunlarını görüştüler. Toplantıda Akyazı'nın en kısa zamanda Jeotermal ısı ile ısıtılması, sera tarımının başlatılması, sağlık ve hizmet sektörüne yapılacak yatırımlar konuşuldu.

Milletvekili Recep Yıldırım, ilçenin geleceği ile ilgili önemli konuları tartıştıklarını belirterek, Ankara ayağında etkili ve özverili bir çalışmayla birlikte konuların takipcisi olacağını kaydetti.

İl genel meclis üyeleri Alim Gül ve Hüseyin Düzcan ise İl genel meclisindeki toplantılarda bu güne kadar ki çalışmaları bu problemler üzerinde yoğunlaştırarak sürdüreceklerini ifade ettiler.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı'nın birkaç yıl içinde kendini aşarak gelişimini sürdüreceğini belirterek, “Akyazı'nın gelişimine katkı sağlayanların her zaman yanındayız. Sorunlarımızın farkındayız. Sorunları çözmek için tüm arkadaşlarımız çalışıyor. Akyazı'nın geleceği ile ilgili çok önemli bir toplantı yaptık. El ele vererek sorunları çözeceğiz” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]